De Zorgprofessional
  • Home
  • Zorgprofessionals
Annet Agterhof

Annet:"samen komen we er altijd uit!"

Goedendag, ik ben Annet Agterhof

Ik hou van het leven en de mensen waarvoor ik zorg. Ik heb een vrolijk open karakter en ik wil u zo goed mogelijk ondersteunen om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, samen komen we er altijd uit!

Vanaf mijn 16e werk ik in de zorg. Ik heb 25 jaar met veel plezier op Nieuw Unicum gewerkt een woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking, Niet Aangeboren Hersenletsel en MS expertise centrum. De laatste 12 jaar gespecialiseerde zorg bij mensen thuis vanuit deze instelling. Eerst in combinatie met het werk in het therapie- bad, en de laatste jaren als Zorgcoordinator Thuiszorg. Naast mijn werk houd ik me 17 jaar bezig met de complementaire zorg.

Zorgprofessional Noord-Holland Noord  betekent voor mij in een gezellig professioneel team samenwerken en gebruik kunnen maken van onze verschillende expertises om voor u optimale zorg te kunnen garanderen.


Eventuele vragen aan Annet kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Afdrukken  E-mail

Jolijn Prins

Jolijn:"Deze vorm van verplegen is lovend."

Mijn naam is Jolijn Prins - van Kappel,

Ik wil graag thuiszorg geven zoals die bedoeld is. Het versterken van de zelf en samen redzaamheid in de thuissituatie. Zeer persoonlijk en betrokken zorg op maat.

Na lange werkervaring in een ziekenhuis ben ik nu werkzaam als zelfstandig verpleegkundige in het thuiszorgteam Zorgprofessional Noord-Holland-Noord. Deze vorm van verplegen is lovend.

Werken als zelfstandige in de thuiszorg is een verrijking van mijn werk. Mijn betrokkenheid, creativiteit, en flexibiliteit kan ik met passie toepassen als zelfstandige.

Werken in het team van de Zorgprofessional geeft borg voor continuïteit, betrokkenheid. Ruimte binnen het team om aan de wensen van de klant te voldoen. Mijn zelfstandigheid en de verantwoordelijkheid binnen dit team blijft behouden.


Eventuele vragen aan Jolijn kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Afdrukken  E-mail

Liesbeth Groot

Liesbeth:"Verbinding maken tussen de hulpvrager en hulpverlener."

Mijn naam is Liesbeth Groot,

In mijn werk ben ik enthousiast en creatief.
Ik wil een verbinding maken tussen de hulpvrager en hulpverlener, waarbij respect het kernwoord is.

Als verpleegkundige ben ik gestart in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Na velen jaren heb ik de overstap gemaakt naar de psychogeriatrie. Deze ervaringen heb ik meegenomen in de thuiszorg.
In de thuiszorg heb ik extra aandacht voor de palliatieve, en complementaire zorg.

Zorgprofessional Noord-Holland-Noord betekent voor mij samen sterk maar toch zelfstandig zijn binnen een team dat staat voor kwaliteit en professionaliteit. Het enthousiasme van het team en de grote motivatie om met elkaar goede zorg te kunnen bieden, werkt verbindend maar geeft ook de garantie dat de zorg gecontinueerd kan worden bij afwezigheid.

Eventuele vragen aan Liesbeth kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Afdrukken  E-mail

Tieneke Lohr

Tieneke:"Ik richt mijn tijd en aandacht volledig naar u."

Mijn naam is Tieneke Lohr,

Jarenlang heb ik gewerkt als verpleegkundige in de Noord-Hollandse ziekenhuizen. De werkdruk is hoog, tijd en aandacht zijn schaars. Mijn idee van zorg is, dat de zorg in overleg met u, in een aanvaardbaar tempo aangeboden wordt, waarbij u de regie in handen heeft. Omdat er bij u thuis sprake is van een één op één situatie, richt ik mijn tijd en aandacht volledig naar u.

Als zelfstandig verpleegkundige bied ik begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging thuis. In uw omgeving, aangepast aan uw wensen en behoeften, eventueel in samenwerking met uw mantelzorger. U kunt contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken, zodat we tot een fijne samenwerking komen.

Hartelijke groet en tot dan!
Tieneke.

Eventuele vragen aan Tieneke kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Afdrukken  E-mail

Copyright © 2013 Zorgprofessional Noord-Holland-Noord. Alle rechten voorbehouden.

Website door ICT2B Solutions